TU COMUNIDAD DE CUENTOS EN INTERNET
Noticias Foro Mesa Azul

Inicio / Cuenteros Locales / nouk / mi puta vida(1)

[C:270508]

bé tot va començar el dia que vaig sortir de la manxa de la meva mara. Era el dia 21 d'abril del mil nou-cents noranta, ja nomes sortir em volien afogar perquè vaig neixre amb dos voltes del cordo umbilical al coll. Dels anys vinents no men recordo perquè no estava consient
del que passava, era massa petit.
El temps va anar transcorrin i jo me vaig anar fen gran
men recordo de un cop que era petito estan jo a casa de la meva avia allà a Andalusia em vaig banyar en un cossi de roba de color verd era petit i feia mol el boig pro de coses així encara men en recordo.
També men en recordo que estan a casa de l avia jo i els meus germans estava'm espantats perquè veiem coses passar per davant de la finestra. Un dia estan jo una mica malalt vaig pujar al pis d'hadal per buscar alguna cosa perquè me deixes de fer mal
els meus germans em van tenca a fora en el segon pis, una petita terrassa que hi havia , l única manera d'entrar era abaixant per l'escala que hi havia afora era de nit i jo era petito així que estava amb molta por. Vaig reunir valor i vaig decidir baixar per l escala de cop vaig descobrir que eren les ombres que veiem el que passava esque passaven ratpenats per deban i nosaltres pensava'm que era algú que estava espiant així que vaig decidir espantar-los jo vaig obrir la finestra i ban entrar uns 4 ratpenats els meus germans cridant amunt i avall i jo morin-me de riure al veure'ls agafar un bat de beis ball per poder-los matar.
anys després vaig anar començar pimaria tot era divertit no feia res i m'anaven passant de curs aconseguia molestar a tots els professors fons que alguns me van agafar mania totes les assignatures suspeses els meus para no me renyaven pro també s'enfadaven pro bé jo era feliç a 6e jo pensava que repetiria pro me van passar de curs perquè no m'aguantaven. L'institut va ser diferent vaig suspendre tan sols tres assignatures pro això no va ser tota la meva vida hi han coses que no he dit però que també van passar en aquestes èpoques.

Texto agregado el 15-02-2007, y leído por 83 visitantes. (1 voto)


Para escribir comentarios debes ingresar a la Comunidad: Login


[ Privacidad | Términos y Condiciones | Reglamento | Contacto | Equipo | Preguntas Frecuentes | Haz tu aporte! ]